ARDAHANLI SAFFET KAYA'YI YİNE OMUZLADI
Kategori: ARDAHAN Güncelleme: 27.05.2022 09:53:23 Toplam 655 defa okunmuştur.

Ardahan'dan 20., 21. ve 23. Dönem Milletvekili seçilen AK Parti eski milletvekili Saffet Kaya, Ardahan-Et’in açılışı ve çeşitli programlara katılmak için geldiği memleketinde coşkuyla karşılandı. Eski vekili çok sayıda vatandaş şehrin girişinde araç konvoylarıyla karşıladı. Saffet Kaya'yı omuzlarına alan sevenleri aracına kadar omuzlarında taşıdı.
Kars Havaalanından karayoluyla gelen Kaya, Çamlıçatak köyü kavşağında kendisini karşılamaya gelenleri selamlamak için aracından indi. Saffet Kaya'yı görmek ve selamlaşmak isteyen Ardahanlılar eski vekillerini sırtlayarak metrelerce omuzlarda taşıdı.
Yaklaşık 20 hayvanın kesildiği karşılama töreni sonrasında Ardahan-Et’in açılış törenine katılan eski Milletvekili Saffet kaya, burada yaptığı konuşmada, “Hayatımda unutamadığım anlardan birini bugün yaşıyorum. Ardahan’a geliyorum dediğimde, çok büyük bir sevgi seliyle karşıladılar ve bizleri bağrına bastılar. Bundan daha büyük bir onur daha büyük bir şeref asla yoktur. Makam ve mevkiler gelip geçicidir. Kalıcı olan gönüllerdeki yer. Dört dönem bu şerefli halk bizi seçti. Hiçbir zaman gönül bağımızı koparmadık. Hiçbir zaman kalbi muhabbetimizi koparmadık. Vekil olup olmamak meselesi değil memleketi sevmek. Memleketi gönülden seviyoruz. 30 yıl siyaset yaptık ve bu süreçte gönül gönüle verdik. Hiç kimseyi, hiçbir şekilde düşüncesinden, fikrinden, ideolojisinden, ırkından ve mezhebinden dolayı asla ve kata ayırmadık kesinlikle” dedi.
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir ise, Bizim fabrikamız hayvan pazarıdır. Fert başına canlı hayvan, büyükbaş hayvan düşen Türkiye’deki birinci iliz. Yazın 450 bin sayısını yakaladığımız büyükbaş hayvana sahip oluyoruz. Bu da fert başına 4,5 hayvan düşüyor. Biz bu varlığın üzerine iyi gitmeli ve mutlaka yem ve et entegre tesislerimizi kurmalıyız. Üreticilerimize önceden sütü alır gibi daha öncesinden avans vererek ürettiği hayvanı geri alacak bir sistem kurmak zorundayız dedi.
-
TERMİNALİ BAŞKAN İMAMOĞLU AÇTI Ardahan’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile tamamlanan şehirlerarası otobüs terminalinin açılışı yapıldı.
-
GAZETECİLİKTE SAYGINLIK Gazeteciliğin saygınlığını öncelikle gerçek gazeteciler korumalıdır…
-
BAL TADINDA FESTİVAL OLDU Ardahan Belediyesinin ev sahipliğinde 5-6-7 Ağustos günlerinde gerçekleştirilen Ardahan Ulusal Kültür ve Bal Festivali renkli görüntülere sahne oldu ve yoğun ilgi gördü.
-
KASIM TIRPANCI Kasım Tırpancı
-
Ardahan'da Ekmeğe Zam geldi! Artan maliyetler karşısında son aylarda fiyat artışı yapılan ekmeğe bir zam daha yapıldı.
-
BAŞSAVCI ARISOY, OSMANİYE'YE ATANDI Başsavcı Arısoy’un, Osmaniye’ye atanması Ardahan’da üzüntü yarattı