günlük burç yorumları
ASLAN BURCU

ASLAN BURCU GÜNLÜK YORUMU

ASLAN BURCU İŞ HAYATI

Aslanlar doğuştan oyuncular, bu nedenle çoğu meslekte şansları fazladır. Şov dünyasına güçlü bir şekilde girmişlerdi, sahne ışıklarını severler, ipleri ellerinde tutma yetenekleri sayesinde kuklaları arzularına göre oynatabilirler. Bu özelliklerinden dolayı doğal olarak doğuştan politikacıdırlar. Üst düzey yöneticiliği, onların kendilerini ifade edebilecekleri uygun bir yer olabilir. Bu burçta pedagoglara da çok rastlanır. Bilgiyi etkili yollardan temin etmeyi bilirler. Gerekli saygınlığı sağlayacak sakin ve güçlü bir otoriteye sahiptirler, insanları hayret verici bir yetenekle motive etmeyi bilirler. Kendilerini ifade etme isteğini, en iyi şekilde mesleklerinde gerçekleştirebilirler. İdealisttirler, mesleklerini aynı zamanda bir vazife olarak algılayıp, yüksek amaçlarına bu yolla ulaşmaya çalışmaları yararlarınadır. Bunu başarırlarsa çok yükselebilirler.

Aslan, yeteneklerine toplum yararına veya iyilik amacına yöneltmeye karar verirse,

büyük şeylerin üstesinden gelebilir ve bu kendini başkaları için feda etmeye kadar gidebilir. Genel olarak onu idareci ve büyük sorumlulukları olan bir yönetici rolünde görürüz. Konusuyla ilgili kararlarda korkak davranmaz.

Aslan insanları, otoriter ve hakimiyet sahibidirler. Eleştirileri zalim ve serttir, Ses tonları aksi ve yaralayıcıdır.

Ama bunu kötüye yormamak gerekir. Bu, belirgin olan dürüstlük anlayışının gereğidir.

Böylelikle emrindekilerinin kendilerine olan güvenini garanti ederler. Ayrıca samimi övgülerde bulunabilme özelliğine sahiptirler.

Bunu yapış tarzlarıyla, bazı kaba insanların neden olduğu tahribatları telafi ederler.

Aslan insanları vefalıdırlar. Kendilerine sadık davranan kişiye tüm hoşgörü ve desteği gösterirler.

Emrindekilerden kesin bir saygı ve sadakat beklerler. Otorite ve yetkilerine yetkilerini sorgulamaya cesaret eden herhangi bir kişinin varlığını ya da bir komployu sezerlerse, buna şans tanımaz, kısa keserler bir "cüce ayaklanması" ’na hiçbir zaman izin vermezler.Ün, Aslanlar için paradan daha önemlidir. Ünvan ve makama çok önem verirler.

Saygı gösterileri onların için büyük bir memnuniyet kaynağıdır, çünkü bu, büyüklüklerinin ve hükümdarlıklarının kabul edilmesidir. Bütün girişimlerin tepe noktasında bulunurlar. Tartışılmaz yönetici niteliklerinden kaynaklanan mantıklı ve açık hükümlerle, ölçülü ama hızlı hareket ederek, gerçekten önemli işlerin üstesinden gelirler.

  • KULLANICI ve EDİTÖR GİRİŞİ
  • Facebook veya Twitter hesabınız ile güvenli ve hızlı bağlanabilirsiniz!
  • Gizlilik Sözleşmesi gereği kişisel bilgileriniz üçüncü kişiler ile paylaşılmaz.
  • Facebook ile Giriş Yap  
  • KULLANICI GİRİŞİ
  • Eğer Kayıtlı Kullanıcı Değilseniz KAYIT OL!