günlük burç yorumları
BALIK BURCU

BALIK BURCU GÜNLÜK YORUMU

BALIK BURCU SAĞLIK

Balık burcu insanları pek güçlü kuvvetli kişiler sayılmazlar. Bu yüz den sınırlı gücünüzü ekonomik kullanmalısınız. Enerjinizin çoğunu ha yal kurmaya harcadığınız için, normal vücut fonksiyonlarınızı karşılamadığını göz önünde bulundurmalısınız. Bundaki en büyük etken, beden ve ruhun Balık insanında birbirlerine çok bağlı olmasıdır, birbirlerini devamlı etkilerler. Balık insanının ruhsal durumu iyi ise kolay kolay hastalığa yakalanmaz. Bunun tam karşıtı, Balık insanının depresyon halidir,. Böyle bir durumda kötü ruh hali, bütün direncini yok eder. Yine de durum bu kadar umutsuz değildir. Aslında sağlığınız bilinçli biçimde korumayı öğrenebilirsiniz. Genelde Balık insanlarının bütün umut ve korkularını her an anlatabilecekleri bir eşleri olması da buna yardımcı olur. Konuşabilmek, Balıkların sinirsel gerginliklerini giderecek basit bir terapidir. Ama gerçekten hastalarsa, gittikleri doktorun mutlaka iyimser biri olması gerekir. Görüşü ne saygı duyduğu bir insan ona bir gelişme olduğunu söylerse, hemen iyileşme belirtileri gösterir. Buna özellikle çocuk Balıklarda dikkat etmelisiniz.

Balıkların enerji rezervlerinin sadece bir kısmının günlük işlere ayrılmış olması, genç Balıkların yaşamlarında büyük rol oynar. Genelde Balığın yetenekleri, onu hayal gücü gerektiren mesleklere yöneltir. Yaratıcılığın rol oynadığı böyle meslekler, özellikle reklam metni yazarlığı, araştırmacılık gibi işlerdir.

Balıklar sabah kuşlarıdırlar. Uyandıktan sonra kolayca ayağa kalkarlar ve canlı olurlar. Birçok şeyi aynı anda yaptıkları için bazen kendilerini dağıtırlar. En hassas organları kollar, bacaklar, eller ve ayaklardır. Eğer ayakları ıslanırsa veya elleri üşürse, soğuk algınlığı kapıdadır. Aynı derecede ciğerleri ve gözleri de hassastır. Balıkların gözleri zayıf güneş ışığında bile kamaşır ve bir güneş gözlüğü takmaları gerekir. Bu burçta göz ardı edilmemesi gereken diğer bir nokta da uyuşturucu bağımlılığıdır. Aşırı hassas olan Balık insanları, kaçışı sık sık eczaneden veya meyhaneden gelen yanlış arkadaşlarda ararlar. Alkol veya ilaç kullanımı, bağımlılığa dönüşürse bir daha kurtulamazlar. "Nasılsa öleceğim," uyuşturucu bağımlısı Balıkların klasik cevabıdır. Bu arada ölümle uğraşmaları, özellikle yaşlı Balıkların ölüm korkularını yenmelerine yardımcı olabilir ve aynı zamanda yaşamlarını uzatabilir.

  • KULLANICI ve EDİTÖR GİRİŞİ
  • Facebook veya Twitter hesabınız ile güvenli ve hızlı bağlanabilirsiniz!
  • Gizlilik Sözleşmesi gereği kişisel bilgileriniz üçüncü kişiler ile paylaşılmaz.
  • Facebook ile Giriş Yap  
  • KULLANICI GİRİŞİ
  • Eğer Kayıtlı Kullanıcı Değilseniz KAYIT OL!