günlük burç yorumları
BOĞA BURCU

BOĞA BURCU GÜNLÜK YORUMU

BOĞA BURCU SAĞLIK

Boğa insanı, sağlıklı, aynı zaman da enerji doludur. Çok iri bir vücut yapısına, şaşılası bir bünyeye, direnç gücüne ve sabra sahip olmanız şaşırtıcı değildir. Siz normal birinin altından kalkamayacağı yükleri kaldırabilirsiniz.

Bu kuvvet bazen size zarar verir. Kendinizi iyi hissetmeniz nedeniyle, bazı rahatsızlık ve hastalıklara hiç önem vermezsiniz. Sağlığınızı kötü ye kullanma ve ciddi hastalık belirtilerini önemsememe yüzünden, tehlikeli durumlar yaşayabilirsiniz. Bir kere hastalanırsanz, neyse ki bu çok sık olmaz, iyileşmeniz uzun zaman alır. Boğa insanları, özellikle gırtlak bölgesinde olabilecek enfeksiyonlara karşı bağışıklık kazanamazlar. Bademcik iltihapları ve kulak ağrıları sizde sık sık görülür. Ama bunlarla ciddi bir şeklide ilgilenirseniz, her zaman bir boğa kadar sağlıklı olursunuz. Boğa erkekleri, zevkle ve çok fazla yemek yerler. Size bir öğüt; yemek yeme isteğinizi yenin, yüksek kalorili yiyeceklerden, yağ ve tuz dan kaçının. Bunlar kalp için zararlıdır. Bu duruma güçlü bir boğa bile dayanamaz. Hemen hemen bütün Boğaların fazla kilolarla savaşmalarının nedeni oburluklarıdır.

Boğaların, varis ve fazla kilo yüzünden ayak kemiklerinin deforme olması gibi bir durumda, çok fazla sebze ve meyve yemeleri gerekir. Ama maalesef bu öğütler, Boğanın bir kulağından girip diğerinden çıkar. Sağlığınıza dikkat etmemenin, çok kötü sonuçlandığını unutmayın. Yaşam koşullarınızda ani değişiklik, hava değişimi, alışılmamış bir yorgunluk veya yemek alışkanlıklarınızda bir değişiklik sonucu kendinizi iyi hissetmezseniz, daha da kötüsü hastalanırsanız, vücudunuz kendini değişen koşullara uydurmakta, diğer insanlara göre daha çok zorlanır. Yukarıdaki öğütlere uyarsanız, bu tür sağlık problemleriyle uğraşmazsınız.

Sizin gibi özeleştiri yapan akıllı bir insanın fark edeceği gibi, yaşamın her alanında yetenek sahibi olmak uzun zamanınızı alacaktır. Ama kafanıza koyduğunuz şeyi hayatınız boyunca unutmazsınız.

Sabrınız ve dürüstlüğünüz nedeniyle her şeyi çok yönlü olarak düşündükten sonra benimsersiniz ve herkes uzun zaman önce bundan vazgeçmiş olsa bile, siz devam edersiniz. Genelde alışılmamış ölçüde güç gereken işlerde, Boğa burcundan insanları görürüz. Kendinizi dayanılmaz gücünüzle gösterirsiniz. Diğer insanlara kolay gelen bazı şeyler için, sizin çok çalışmanız gerekebilir.

  • KULLANICI ve EDİTÖR GİRİŞİ
  • Facebook veya Twitter hesabınız ile güvenli ve hızlı bağlanabilirsiniz!
  • Gizlilik Sözleşmesi gereği kişisel bilgileriniz üçüncü kişiler ile paylaşılmaz.
  • Facebook ile Giriş Yap  
  • KULLANICI GİRİŞİ
  • Eğer Kayıtlı Kullanıcı Değilseniz KAYIT OL!